Takođe postoji mogućnost. Vođstvom prehrambeni stručnjaci

Većina sigurni da će, naravno, oni shvataju načina da postoji. Nažalost, to nije tako. To se završava u rezultat pojela hranu pravilno utiče na zdravlje i broj. Pravilna ishrana pomaže da se zadrži svoju težinu ili izgubiti dodatne funti. Kada mislite o pravom procesu potrošnje, onda za početak treba da znate o tome šta se dešava u ustima kada se konzumira.

Početak procesa

Početak procesa

Uzeti prvi zalogaj i počinje da izdvaja pljuvačka. Ovaj element polako navlažiti pljuvačkom, telo počinje da deluje šećera. Kao rezultat toga, za nekih 15 minuta, koncentracija šećera u krvi, da se poveća, da dolazi na mozak, što znači da u ovom trenutku smo počeli i počinje spor zasićenje. Tokom žvakanje hrane, a u stvari još ranije, za pripremu hrane, počinje da privuče pažnju želudačnog soka. To znači da nakon vremena stomak sigurno će biti dobro pripremljen za prijem hrane. Dobro proževanno hrane ide na njega iz usta. Nakon toga stomak počinje da prethodno varenje proteina. Zbog toga proteina, sigurno će biti bolje apsorbuje u crevima. Ako se ovaj proces ne dešava u stomaku, onda ne postoji postrojenje velikih fragmenata na manje proteina, enzima, koji su u distalni deo crevnog trakta, tj. u crevima, ne mogu da upravljaju njima.

Važno sokovi

Važno sokoviU isto vreme pravog obroka, stomak je ispunjen hrane, kao i probavni sistem sokova. Iz tog razloga, takođe, ako je ispuna, ne previše jeli, jer je ogroman deo stomak prepun želudočnm sokom. Iz tog razloga, da bi, da bude zdrav i uravnotežen, ne treba da napusti sto sa osećanjem nezadovoljstva. I skoro svaki čovek voli osećaj raspiraniя u stomaku. Od želuca dobro obrađena hrana dolazi u kišečn trakta, gde postoji još jedna atmosfera – baze, kao i počnu da se ponašaju potpuno različite enzime. Zdrav proteina nakon što je u telu, da zagloh pravo u manjim veličinama i manji elementi, sve do pojedinačnih amino kiselina, koji se usisava u telu. Sa šećera i masti mnogo lakše. Postupak varenja zahteva mnogo energije, i to mnogo brže. Zdravstvenih radnika, da je pravilna ishrana-to je sporo chevi bez unos tečnosti, a takođe prednost je u tome što je sa mirom uma moguće je njihovo, a takođe imaju osećaj punoće u stomaku. Tako da nikad ne slušajte nikoga, ko preporučuje brže. Ne jedite u pokretu. Jeli postepeno, vi ćete konzumiraju mnogo manje, kao i telo bolje koristi hranljive materije.

O idealnu težinu. Saveti stručnjaka

O idealnu težinu. Saveti stručnjakaMi ćemo početi sa jednim od najvažnijih – hrana. I to je važan kutak u gubitku težine baš kao što je on, da mi ćemo platiti više interesa. Korišćenje online kalkulatora kalorija, što se uvere da na prodaju elitnog reda, treba da se izračuna naša unos kalorija. Za ovaj obračun, po pravilu, zahteva naše podatke: visinu, težinu i godine. To je ono što je kaloriя? Samo stavlja, to je količina energije koja teče pravo u vas, kad jedu. Kao i energija, koju smo stavili u toku dana. I ovde mi treba da shvatimo, da ako uložićemo još više kalorija u poređenju sa usvojenim u mi izgube težinu. Ako raznovrsnost dobili i takođe proveo ne manje kalorija, težina ne čine. Ako mi troše više nego što ulažemo, nakon čega se mi radujemo što smo toliko plaše šta ćemo da stavi na težini. Od ovog faktora smo počeli smatrati, da je jedemo. Za ovo mogu da se koriste treće strane aplikacije za mobilne telefone ili da koristite list Ekcel, kao i ručno da unesete informacije o zdravih proteina, ugljenih hidrata i masti. Zdravi proteini uzmemo domaći sir, jaja, orasi. Ugljeni hidrati iz zrna, povrća, žitarica i brašna. I masti od ulja i životinjskih masti. Znam da imate 4 kcal 1 gr. proteina ili ugljenih hidrata. U ovom vrednost masti iznosi 9 kalorija. Broj ovih komponenti mi ćemo rešiti u zadnjem delu proizvoda. Obično njihov broj se nudi na 100 grama proizvoda. Izaberite željeni broj, kao i da Odobri hrane. Za vikend, predlažemo našim telu vreme da se uzvrati na sledeće nedelje. Dijete ostaje isti, međutim, u ovom trenutku, na primer, u nedelju, možemo koristiti jedan deo upravo ono što nam je bilo zabranjeno. Da li je to nešto debelo ili prijatno, on se oslanja na izbor. Glavna stvar-ne zloupotrebljavaju. Ograničenja po broju kalorija nema. Pridržavajući se ovih saveta, vi ćete početi da smanji težinu vašeg tela. Da na odgovarajući način da se smanji. To nije jedini način da se postigne željeni rezultat, ali on se sastoji od osnovnih principa njenog ostvarenja.