Đumbir za mršavljenje: najbolje načine da pije đumbir, da smanji težinu brzo?

Čudan Tip, sa nezaboravan miris đumbira je u stanju da zameni celu apoteku: on ublažava glavobolju, pomaže da prežive trovanje, kao i jača bezbojni nagona na suprotnu podu. Nije ni čudo što među brojnim talentima jedinstvenih kičme utvrđeno je sledeće, odmah zasenak sve ostalo. Jelo imbirnogo čaja za sagorevanje masti-jedan od najpopularnijih pojedinačnih sredstava zaštite. Dakle, kako možete da se konzumira alkohol đumbir da izgube težinu? Ako vam se sviđa intenzivnu ukus, kao i ukus korena tropske biljke, đumbir piće za mršavljenje, naravno, će biti posebno dragocena pomoć za dnevni zdrav izbor hrane.

Đumbir-dugogodišnji korisna

Đumbir zeljasta biljka, bliski rođak, ne samo veličanstveni orhideje, ali i niz drugih poznatih masa gledalaca začini, kurkume. A kada je u pitanju kurkume, industrijske kamatna stopa samo velike sočno rizom biljka, u kojoj su koncentrisane sve korisne zgrade đumbira.

Đumbir-dugogodišnji korisna

O početku Latinski naziv đumbira, Zingabera, sa naučne tačke gledišta: prema jednoj tački gledišta, ona potiče od reči na sanskritu, pod pretpostavkom da „rogati koren“, dodatne tačke gledišta, drevni Indijski mudraci koristi da označi đumbira izraz „univerzalni Lek“. Izgleda da je druga opcija, inače jezički potvrđena, onda je to istina zapravo: tart mirisna poreklo koristi s obzirom da je u davna vremena u narodnoj medicini i kuvanja širom sveta. Ruski đumbir je poznat kao jednostavno „belog porekla“, je priznao, smatrajući da vreme Kijevske Rusije. Njegov prah vodio sbitenь poboljšani peciva, kao i čaj za lečenje prehlade, želudočne čolić, pa čak i mamurluk. Govoreći o prednostima đumbirom za mršavljenje, retko-malaksalost, u kojem je će biti besmisleno. Posebne komponente đumbira imaju neke terpena, eterična veze cingiberen, kao i borneol. Oni ne samo da daju imbirю ga jedinstven miris, ali su pružaocima usluga dezinfekciono sredstvo, kao i zagrevanje kvaliteta porekla.

Kako koristiti đumbir, da izgubite težinu brzo? Izbor najboljeg robe

Kako koristiti đumbir, da izgubite težinu brzoĐumbir, zdrave ishrane i dijetetski suplementi imbirnogo pića– široko poznatog tretmana za mršavljenje i detoksikaciju. Đumbir čaj recepti će vam pomoći da kuva ga od svežeg sirovog porekla. U poslednje vreme ovaj egzotični predmet postao uobičajeno napravio narod povrća polica praktično bilo kog tipa supermarket, kupi ga lako. Međutim, važno je da se pridržavaju nekoliko osnovnih principa izbora. Najvažniji sa stanovišta šminke, kao i aktivnih supstanci je mladi koren đumbira, pored toga, đumbir je manje teško da obrišete, njegova koža nema vremena da sabbeth. Estetski, mladi đumbir razlikuje prijatno bež i zlatne nijanse, na dodir, on je glatka, bez čvorova. Na prelazu vlakana izvor svetlosti, od bele do boje losion. Stari koren đumbira može da se nalazi na suvom, stara i naborana koža, često sa tačke – „oči“ i zelena. Prečišćeni porekla žute boje, od vas će biti teško bruto vlakana. Chop a takođe rešetku stari đumbir značajno trudozatratnee. Svež đumbir razlikuje, držeći svoje divne kvaliteta najmanje mesec dana. Suvo kriške đumbir takođe prilično vredna, ipak marinovann đumbir, uobičajene za sledbenike suši-barovima, mnogo ukusa, ali, avaj, minimalnu korist. Od davnina, talente đumbira nije promenio to pomaže da se sa varenjem i, prema naučne podatke, ubrzava apsorpciju hranljivih materija u digestivnom zidu. Osim toga, izražena antiseptik svojstva đumbira stambenog može da minimizira pretnje infekcije digestivnog i ginger Ale Aids-a sa mučnine, a to je obično preporučuje lekarima kao način da se promoviše države u mrzovoljan sindrom creva. Sposobnost korena neutrališe akumulirane u digestivnom sistemu gasovi takođe povećava vrednost đumbira za mršavljenje, pomažući da se postigne osećaj „stomak“.

Đumbir reguliše nivo kortizola i insulina

Đumbir reguliše nivo kortizola i insulinaSteroidni katabolicki hormon kortizol– sastavni deo normalnog hormonski pozadinu zdrave osobe. Kortizol ima važnu ulogu u optimizaciju potrošnje energije tela: on upravlja kvar proteina, masti, kao i glikogena, dodajući da do daljeg transporta dobijenih proizvoda u krvotok. Međutim, u problemima napona ili gladi (kombinacija ova 2-tih elemenata ima još više poražavajući rezultat), kortizol će biti najgori neprijatelj onaj koji odgovara broja. Nije slučajno što je kortizol se zove hormona stresa, jer ga odskok nivou, zajedno sa povećanim trevožnostью i podigao kortizol kvara masti ne samo zaustavlja: uznemiren telo počinje da se transformiše u zalihe bukvalno sve što ulazi u njega. Kao po pravilu, kortizol voli ekstremiteta-na visokom nivou razvoja, on stimuliše lipoliz, ali samo u rukama i nogama. Iz tog razloga, za one koji pate od tiranije kortizola, kompletan trup, kao i borbu protiv umesto krhka ruci ili na nogama (uključujući pa đumbir je nazvati savršen konkurent za mršavljenje stomak). Ako koristite đumbir za sagorevanje masti, sposobnost kičme, da potčini uvećanu proizvodnju kortizola, nesumnjivo će biti divan pomoć. Važno je da đumbir takođe utiče i na hormon-antagonist kortizola – insulin i pomaže da se uskladi nivo šećera u krvi. Ovo sprečava napade gladi i akumulacija „negativnog“ holesterola.